Migration Solution

اقامت از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در استرالیا 

 

اگر مایل به اخذ اقامت استرالیا هستید میتوانید با همکاری مشاورین ما به   هدف خود برسید . 

 

شرایط اخذ اقامت از طریقه سرمایه  گذاری 

سن شما باید زیر ۵۵ سال باشد 

گردش مالی۵۰۰۰۰۰ دلار در سال 

   

مشاورین ما۳ هفته  پس از انعقاد قراداد برای شما ویزای ویژه ای تهیه می کنند تا شما بتوانید از استرالیا دیدن نمایید اعتبار این ویزا ۶ ماه است که قابل تمدید است و از زمان اخذ قرارداد پس از ۱ سال شما  میتوانید اقامت خود را دریافت کرده و دراسترالیا بیزینس خود را آغاز کنید .

 

برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق تکمیل فرم های مشاوره با ما تماس بگیرید.

در صورت نیاز به مشاوره تلفنی می توانید از طریق تلفن 006032161800در مالزی با ما تماس گرفته و با کارشناس مربوطه مشاوره نمایید .

دربارۀ ما

شرکت  Migration Solutions و شرکتها و مجموعه های تابعه با ایجاد ارتباطات مستمر با مراکز دولتی و ارگان های اجرایی و اخذ نمایندگی مجاز کمپانی های بزرگ مالزیایی و استرالیایی و با بهره گیری از همکاران مجرب  ادامۀ مطلب...

تماس با ما

 آدرس: دفتر 9-8 ، ساختمان UOA II، خیابان سلطان اسمائیل، کوالالامپور، مالزی.

تلفن: 0060321618003

آدرس ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید